Îmi iubesc țara. Dreptul nostru la viață și la libertate date de Dumnezeu, consacrate în Constituție și Declarația Drepturilor sunt ceea ce mă inspiră. Am răspuns chemării la datorie și am depus un jurământ, dedicându-mi viața susținerii și apărării acelor libertăți, atât în ​​uniformă, cât și în funcții publice.

Am crescut în Hawaii, și asta mi-a oferit o afecțiune specială pentru casa noastră, apa și resursele naturale prețioase. Așa că, atunci când aveam 21 de ani, m-am hotărât să candidez pentru Camera Reprezentanților din Hawaii, astfel încât să fiu în măsură să protejez mediul. Nu eram afiliată politic înainte de asta, dar când eram pe punctul de a-mi depune actele electorale, a trebuit decid cărui partid să mă afiliez.

Gândindu-mă ce decizie să iau, am fost inspirată de Democrații care s-au ridicat împotriva războiului din Vietnam și de cei care au luptat pentru lucrătorii de pe plantațiile din Hawaii, care erau abuzați și exploatați de proprietarii bogați. Am fost inspirată de lideri precum Martin Luther King Jr. și Robert F. Kennedy și am fost atrasă de idealurile unui Partid Democrat care încuraja un spectru larg de opinii, care a luptat pentru bărbații și femeile muncitoare – pentru omul mărunt. În schimb, Partidul Republican părea unul care susținea interesele marilor afaceri și elitelor care încurajau agresiunea. Așa că am devenit o Democrată și am rămas una timp de peste 20 de ani – o Democrată independentă, desigur, dar totuși Democrată.

Nu mai pot rămâne în Partidul Democrat de astăzi, care se află acum sub controlul complet al unei cabale elitiste de inși belicoși conduși de un vigilantism laș, care ne împart în funcție de rasă în fiecare problemă și care alimentează rasismul anti-alb, lucrează activ pentru a submina libertățile noastre date de Dumnezeu, consacrate în Constituția noastră, sunt ostili față de credincioși și de spiritualitate, demonizează poliția și protejează infractorii în detrimentul americanilor care respectă legea, cred în frontierele deschise, înarmează securismul de stat pentru a-și urmări adversarii politici și, mai presus de toate, ne târăsc tot mai aproape de războiul nuclear.

Iată câteva dintre principalele motive pentru care părăsesc Partidul Democrat, pe scurt. Voi aborda fiecare dintre acestea mai în profunzime în săptămânile următoare.

Partidul Democrat pro-război ne-a condus în pragul războiului nuclear. Partidul este condus de belicoși care sunt ținuți ferm în strânsoarea complexului militar industrial și nu știu sau nu le pasă de costul războiului sau cine plătește prețul. Președintele Biden și elita Partidului Democrat ne-au împins în prăpastia războiului nuclear, riscând să declanșeze al treilea război mondial și să distrugă lumea așa cum o cunoaștem. Aceasta este cea mai urgentă amenințare existențială cu care ne confruntăm. Am candidat pentru funcția de președinte în 2020 pentru că știam că spre asta ne îndreptăm. Toate semnele erau acolo. Am ridicat această problemă în fiecare zi în timpul campaniei și pe scena dezbaterii naționale. Dar politicienii și mass-media au ignorat-o. Nu le-a păsat atunci și nu le pasă acum.

Evident că nu am câștigat acele alegeri și nu am puterea de a face ceea ce este necesar pentru a le preveni. Președintele Biden și Congresul o fac. Dar ei refuză în mod iresponsabil să folosească această putere pentru a proteja siguranța țării noastre, a poporului american și a lumii de devastarea pe care ar aduce-o un holocaust nuclear. Pentru a-i proteja pe cei dragi, copiii noștri, lumea noastră, fac apel la poporul american să mi se alăture acum pentru a lupta împotriva acestor politicieni lași. Ar putea fi ultima noastră șansă de a face acest lucru.

Partidul Democrat de astăzi respinge statul de drept. Încrederea oamenilor în statul de drept este fundamentul democrației. Prin armonizarea statului de securitate și a forțelor de ordine federale pentru propriile lor ambiții politice partizane, liderii Democrați subminează statul de drept și transformă democrația noastră într-o republică bananieră. În toată țara, politicienii Democrați fac apel la definanțarea poliției, adoptând legi care favorizează drepturile infractorilor față de cele ale americanilor obișnuiți și așa-zișii procurori progresiști ​​eliberează criminalii violenți din închisoare, refuzând să-i acuze chiar și atunci când mulți au fost arestați de 30, 40 sau chiar de 50 de ori. Nu ar trebui să fie surprinzător că ratele criminalității și omorurilor cresc rapid, oamenii nu se simt în siguranță mergând pe stradă în cartierele lor, iar achizițiile de arme de foc pentru autoapărare au crescut drastic.

Sub administrația Obama, IRS (Internal Revenue Service – agenția națională de colectare a impozitelor n. n.) a fost folosit pentru a viza grupurile conservatoare. Departamentul de Justiție al lui Biden a acuzat recent 11 activiști pro-viață pentru „organizarea unui eveniment care blochează o clinică de avort”. Nu foloseau forța fizică. Nu erau periculoși. Dar șapte dintre ei riscă 11 ani de închisoare și amenzi de 250.000 de dolari. Departamentul de Justiție al lui Biden și Departamentul pentru Securitate Internă și-au concentrat nou formata Unitate pentru terorism intern să vizeze părinții care sunt în opoziție cu programele radicale și cu conținutul sexual explicit predat copiilor mici în școlile noastre publice – etichetând părinții drept „teroriști” pentru că s-au prezentat la ședințele consiliului școlar și au cerut schimbarea acestor lucruri.

Președintele Biden a făcut campanie pentru unitate și pentru vindecarea diviziunii partizane, dar acum spune că susținătorii președintelui Trump sunt cel mai extremist grup din țara noastră și o amenințare la adresa democrației noastre. Elizabeth Warren și Kamala Harris susțin că Curtea Supremă este ilegitimă pur și simplu pentru că nu sunt de acord cu hotărârile acesteia. Administrația Biden nu a făcut nimic când activiștii au protestat în fața caselor judecătorilor de la Curtea Supremă la toate orele din zi și din noapte, încălcând în mod clar legea federală. Când partidul aflat la putere nu crede în statul de drept, deși e responsabil pentru redactarea și aplicarea legilor, democrația noastră este condamnată. 

Partidul Democrat de astăzi nu crede în dreptul nostru protejat constituțional la libertatea de exprimare. Promovarea diversității de gândire și a libertății de exprimare este fundamentul oricărei democrații înfloritoare. Liderii Partidului Democrat nu sunt de acord. Ei sunt conduși de ideologi fanatici care reprezintă o amenințare pentru democrația noastră pentru că nu cred în libertate – libertatea de exprimare, libertatea de gândire, libertatea religiei. Ei încearcă să cenzureze discursul care nu le place, etichetându-l drept „dezinformare”, „discurs de ură” sau „discurs violent”. Ei lucrează mână în mână cu mass-media corporativă în scopul profitului și cu Big Tech pentru a defăima și a-i reduce la tăcere pe adversarii politici și pe cei care îndrăznesc să-i conteste autoritatea, expunându-i nesiguranța.

Administrația Biden a încercat chiar să-și lanseze propriul „Minister al Adevărului” pentru a controla ce informații avem voie să citim, să auzim și să transmitem. Ideologia lor este una a urii și a diviziunii, mai degrabă decât una a respectului și a iubirii (aloha) și este diametral opusă „liberalismului” tradițional, care recunoaște bunătatea de bază a oamenilor și autonomia individului, care susține libertățile civile și un guvern al, prin, și pentru oameni. Cum poate fi încredințată democrația noastră unui partid politic care se opune libertății? Nu se poate.

Partidul Democrat de astăzi nu crede în dreptul nostru protejat constituțional la libertatea religioasă. Constituția recunoaște că libertatea noastră vine de la Dumnezeu, iar nu de la guverne. Din păcate, liderii Partidului Democrat resping acest adevăr și sunt ostili față de oamenii credincioși și spirituali și subminează în mod activ libertatea noastră religioasă. În timpul acelei Convenții Naționale Democrate din 2020, ei au ales să omită cuvintele „sub Dumnezeu” din jurământul nostru de credință. Liderii democrați de la cel mai înalt nivel își bat joc sau discriminează în mod deschis oamenii credincioși, în special creștinii.

Președintele Obama i-a ridiculizat odată pe americani pentru că s-au agățat de armele lor și de religie. Vicepreședintele Kamala Harris, în calitate de senator în 2018, a remarcat că faptul de a fi fost membru al organizației caritabile catolice Cavalerii lui Columb, îl descalifică pe Brian Buescher de a servi ca judecător federal. Senatorul Dianne Feinstein a luat-o în derâdere pe judecătoarea Amy Coney Barrett, o catolică devotată, în timpul unei audieri de confirmare de la Senat, spunându-i că „dogma trăiește tare în tine”. Articolul 6, Secțiunea 3 din Constituție prevede „nici un test religios nu va fi vreodată cerut pentru calificare pentru vreun oficiu sau post public din Statele Unite.”

Partidul Democrat de astăzi a uitat că libertatea religiei nu înseamnă eliberarea de religie. Guvernul trebuie să respecte relația profund personală a fiecărui american cu Dumnezeu și libertatea noastră de a exprima și practica acea credință fără teama de represalii, cenzură sau discriminare sponsorizate de stat. Ideea nu era dacă cineva crede sau nu în Dumnezeu. Orice partid politic care încearcă să șteargă prezența lui Dumnezeu din orice fațetă a vieții publice și este ostil față de cei care aleg să se închine lui Dumnezeu, nu poate fi de încredere că va proteja drepturile noastre inalienabile date de Dumnezeu, consacrate în Constituție și nu ar trebui să fie la putere.

Partidul Democrat de astăzi nu crede în dreptul nostru protejat constituțional de a purta arme. Fondatorii noștri au adoptat al doilea amendament pentru a recunoaște că fiecare dintre noi avem dreptul să ne apărăm pe noi înșine și pe cei dragi, și să se servească de ele ca mijloc de control asupra unui guvern ce poate deveni tiranic și poate încerca să ne ia libertățile date de Dumnezeu.

Ura Partidului Democrat față de Al Doilea Amendament și instinctele lui autoritare din ce în ce mai mari reprezintă o amenințare serioasă la adresa libertăților noastre. „La naiba, da, o să luăm AR-15-ul tău, AK-47-ul tău”, a spus Beto O’Rourke la o dezbatere când candida pentru funcția de președinte. Fondatorii noștri au adoptat în mod intenționat al doilea amendament imediat după primul amendament. Hotărârea majoritară din recenta decizie a Curții Supreme de anulare a legii din New York care interzicea oamenilor să poarte arme de foc ascunse a rezumat foarte clar de ce democrații greșesc încercând să ne ia drepturile:

Așa cum nu trebuie să cerem un permis pentru a sta la colțul străzii și a ne exercita dreptul la libertatea de exprimare, nu ar trebui să cerem permisiunea ca un cetățean care respectă legea să poarte arma de foc. Noi, ca societate, nu putem alege care dintre drepturile noastre din constituție merită să fie mai protejate decât altele.”

Protejarea libertății noastre de a ne apăra pe noi înșine și pe cei pe care îi iubim și protejarea drepturilor și libertăților noastre consacrate în Constituție împotriva unei puteri tiranice este exact motivul pentru care trebuie să ne asigurăm că dreptul nostru de a purta arme „nu va fi încălcat”.

Partidul Democrat de astăzi este „Big Brother” subminând libertățile noastre civile: Al patrulea amendament al constituției asigură „dreptul poporului [american] de a fi în siguranță în persoanele, casele, actele și efectele fiecărui cetățean, împotriva perchezițiilor și confiscărilor nerezonabile”. Liderii Partidului Democrat au avut multe oportunități de a scăpa de prevederile neconstituționale ale Patriot Act care ne încalcă libertățile civile – am introdus propuneri legislative în Congres care ar abroga Patriot Act și ar aborda periculoasa lege FISA folosită pentru a submina libertățile noastre civile, în special cele protejate de al patrulea amendament. De fiecare dată, ei aleg statul securist în detrimentul libertății noastre.

Fie că folosește IRS pentru a iscodi conturile noastre bancare când trimitem cuiva peste 600 de dolari prin Venmo, fie că este vorba despre sprijinirea sistemului corupt de confiscare civilă pentru a confisca proprietăți de la americanii care respectă legea, care nici măcar nu au fost acuzați de o infracțiune, fie că este vorba de a face companiile de carduri de credit să urmărească toate achizițiile legate de arme de foc și muniție, Partidul Democrat de astăzi este de acord să ofere către „Big Brother” mai multă putere și control asupra vieților noastre.

Partidul Democrat de astăzi rasializează totul și stimulează în mod flagrant rasismul anti-alb. Mașina Democrată a trădat visul doctorului Martin Luther King de a avea o națiune în care suntem judecați pe baza caracterului nostru, mai degrabă decât după culoarea pielii noastre. În căutarea oarbă a puterii, liderii democrați ne reduc pe fiecare dintre noi din copii ai lui Dumnezeu la culoarea pielii noastre, folosind politicile identitare pentru a ne diviza pentru propriul lor câștig politic.

Democrații au tăcut în fața politicii vădit rasiste a primarului din Chicago, Lightfoot, de a accepta doar interviuri cu reporterii de culoare, pe motiv că s-a simțit „lovită de albul și masculinitatea copleșitoare”. Segregarea modernă în școli este promovată de profitori rasiali precum Robin DiAngelo și de auto-identificații marxişti culturali corupți care conduc Black Lives Matter. Partidul Democrat de astăzi își îmbrățișează și își celebrează agenda rasistă. Ei susțin programe care îi învață pe copii că ei sunt fie „privilegiați”, fie „victime”, fie asupritori fie oprimați, doar din cauza culorii pielii lor. Au devenit rasiștii pe care pretind că îi urăsc.

Partidul Democrat de astăzi este anti-femei. Nu există o expresie mai mare a urii și ostilității față de femei decât ștergerea existenței femeilor drept categorie de oameni. Partidul Democrat a pretins de mult timp că este campion al luptei pentru drepturile femeilor, mândru de Titlul IX și că egalizează condițiile de joc pentru femei și fete. Dar acum, Administrația Biden și Partidul Democrat scuipă în fața acestor realizări, respingând adevărul obiectiv că femeile există și că nu sunt doar o construcție în mintea unei persoane.

Ei nu mai pot defini ce este o femeie, cer să înlocuim cuvinte precum „mamă” cu „persoană care a născut” și pun femeile în pericol pentru a le face pe plac bărbaților biologici care pretind că sunt femei în orice moment (transgenderii). Ei îndepărtează oportunitățile și viitorul femeilor în sport, permițând sportivilor transgender, care până de curând s-au identificat drept bărbați și care au avantajele biologice ale bărbaților, să concureze împotriva femeilor.

Administrația Biden încearcă în liniște să schimbe Titlul IX printr-o modificare a regulilor anterioare, care ar elimina femeile și sexul biologic din statutul Titlului IX, eliminând oportunități pentru milioane de sportive din toată țara. Acum merg până acolo încât susțin că este „hărțuire sexuală” să ne adresam cuiva prin pronume greșite, încercând să ne oblige să ne conformăm acestei nebunii prin reglementarea vorbirii și gândirii noastre. Negând că există diferențe biologice între bărbați și femei, ei șterg femeile și neagă existența adevărului obiectiv. Dacă cineva neagă existența adevărului, nu există granițe în societatea noastră și adevărul devine ceea ce vor cei de la putere să fie.

Partidul Democrat de astăzi subminează familiile. Familiile sunt piatra de temelie a civilizației. Partidul Democrat de astăzi nu recunoaște acest adevăr și importanța rolului fundamental pe care îl joacă familiile în societatea și civilizația noastră. Vor să îndepărteze drepturile părinților de a-și crește copiii, susținând că guvernul știe ce este mai bine pentru copiii voștri decât voi.

Fostul guvernator democrat Terry McAuliffe a declarat anul trecut că părinții nu au niciun rol în stabilirea curriculum-ului unei școli. Cel mai mare sindicat al profesorilor din țară și unul dintre cei mai mari donatori ai Partidului Democrat, Asociația pentru Educație Națională, a adoptat recent o rezoluție care aprobă predarea Teoriei Critice a Rasei în sălile de clasă din toată țara. Districtele școlare publice pun în aplicare politici care sexualizează copiii de la cinci sau șase ani. Banii contribuabililor sunt folosiți pentru a aduce stripperi ”drag-queen” și pentru a încuraja operațiile de tranziție de gen la minori – toate ținute secrete față de părinții lor. Secretarul HHS, Rachel Levine, spune că copiii mici ar trebui să fie împuterniciți să beneficieze de „tratament de afirmare a sexului”, care implică blocante ale pubertății, castrare chimică, și intervenții chirurgicale ireversibile care provoacă prejudicii pe termen lung copiilor.

Dacă părinții nu se conformează, guvernul federal amenință că vă va lua copiii. Familiile sunt fundamentul civilizației și al societății noastre, iar politicile Partidului Democrat de astăzi erodează rapid această bază în detrimentul tuturor.

Aștept cu nerăbdare să abordez fiecare dintre aceste probleme mai în profunzime în săptămânile următoare.

Cred într-un guvern care este al poporului, făcut către popor și pentru popor. Din păcate, Partidul Democrat de astăzi nu este astfel. În schimb, reprezintă un guvern al puterii elitelor și pentru elita puternică.

Să ne amintim de idealurile pe care ni le-au propus fondatorii noștri. Inspirați-vă din speranțele lor pentru această țară și luați măsuri pentru a crea un guvern care este cu adevărat al oamenilor și pentru ei.

Așa că astăzi, fac un apel la colegii mei democrați de bun simț, cu minte independentă, să mi se alăture pentru a părăsi Partidul Democrat. Dacă nu mai puteți suporta direcția pe care așa-zișii ideologi ai Partidului Democrat trezit o iau în țara noastră, vă invit să vă alăturați mie.

Sursa

Traducere