Sunt sigur că voi, prieteni, ați observat cu toții o deteriorare gravă a nivelului de inteligență uman. Un segment semnificativ din populația planetei nu reușește să înțeleagă că așa-zisul război din Ucraina este de fapt o operațiune psihologică. Rusia ar fi putut să anihileze Ucraina în numai câteva zile… dacă ar fi vrut. Dar nu vrea.

„Războiul” are cu totul și cu totul alte obiective. În realitate este un război împotriva oamenilor… și nu are nicio legătură cu Ucraina și Rusia. Am explicat în alte postări de ce. La fel și cu așa-zisa pandemie! Un segment semnificativ de populație a devenit complet incapabil să observe excrocheria pandemiei.

Teoretic vorbind, lucrurile sunt relativ simple; virusul nu este izolat. E complet aiurea să declari o pandemie cu un germen pe care n-ai reuşit să-l identifici. Aşa zisele teste n-au absolut nicio valoare… Ei n-au semnătura genetică a virusului, pentru că niciun laborator din lume n-a putut prezenta eşantioane purificate de virus.

Atunci ce naiba testează??? Până şi un copil de grădiniță ar înțelege aberația. Atunci de ce nu înțeleg adulții care pretind că sunt în deplinătatea facultăților mintale?

Modelul de manipulare psihologică

Undeva prin anii ’80, agentul KGB Yuryi Bezmenov cerea azil politic în Canada. Mai mulți spioni sovietici au făcut asta, dar Yuryi Bezmenov nu era chiar un spion ordinar, ci specialist în dezinformare. Ulterior el a scris o carte în care a detaliat modelul de manipulare psihologică.

Totul porneşte printr-o propagandă agresivă în mass-media, menită să genereze frică. Întotdeauna informațiile trebuiesc prezentate cu nuanța de pericol iminent, până când teama escaladează la panică. În acest moment de regulă psihicul uman renunță la gândirea rațională şi se activează instinctele de supraviețuire.

Acum subiectul e gata de manipulare! Orice informație este prezentată de către autorități ca modalitate de salvare, este automat absorbită de mintea amețită a subiecților, fără nicio examinare logică şi fără nicio rezervă. Ceea ce este şi mai interesant este faptul că asocierea acestor informații cu sentimentul de panică duce la fixarea solidă a concepțiilor propagandistice în mentalul indivizilor.

Această fixare este atât de puternică încât mai târziu devine aproape imposibil de eliminat. Indiferent câte probe contrare şi raționamente i-ar fi prezentate ulterior individului… acesta pur şi simplu va refuza să creadă! E ca şi cum mentalul lui ar fi fost… amputat!

La început nimeni n-a crezut că acest lucru este posibil. Dar, după căderea comunismului în Uniunea Sovietică, s-a observat că mulți oameni pur şi simplu refuzau să renunțe la concepțiile comuniste, indiferent de argumentele care le erau prezentate. La noi comunismul a avut o viață mai scurtă şi o formă ceva mai atenuată decât în Uniunea Sovietică, dar tot au rămas urme de comunism în mentalitățile sociale ale oamenilor…

Gândirea amputată

Exact așa este și cu „războiul” din Ucraina! Uitați-vă în jurul vostru și vedeți câți oameni se implică emoțional fie de partea Rusiei, fie de partea Ucrainei… Exact aşa este şi cu „pandemia”! Uitați-vă în jurul vostru și vedeți câți oameni au schema completă de injecții… Rațiunea; unul dintre cele mai nobile atribute ale speciei umane… la unii indivizi pare că începe să se spulbere ca praful în vânt.

Există oameni incapabili să perceapă lucruri evidente… Şi, exact cum spunea Yuryi Bezmenov; indiferent câte probe contrare li se aduc, ei refuză cu îndărătnicie să le examineze logic. Pur şi simplu mintea lor nu mai poate accepta adevărul, oricât de evident ar fi acesta. Gândirea lor a fost amputată… şi nu mai poate funcționa normal…

PS Nu-mi pot scoate din minte citatul profetic: „Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea”… (Matei 13.14)

Sursa