Ce a insemnat cu adevarat interdictia impusa de Dumnezeu in Geneza 2:17 , ca Adam și Eva sa nu manance din pomul cunostintei binelui si raului?

Ce a vrut cu adevarat sa ii spuna Satan lui Eva cand a afirmat ca daca vor manca din pomul oprit, ” veti fi ca Dumnezeu” adica ” cunoscand binele si raul„?

Ce simbolizau cei doi copaci cu adevarat?

” Pomul vietii in mijlocul gradinii”( Geneza 2:9) a fost primul creat de Domnul si simboliza ca viata omului pe Pamant trebuia sa aiba in centru dependenta de Dumnezeu, prin care avea viata vesnica.
Pomul vietii va fi reinstalat de Dumnezeu in mijlocul pietei cetatii( Apocalipsa 22:2) odata cu noul Pamant, unde omul va trai vesnic in totala dependenta de Creator.
De aceea in KJV scrie ( Apoc.22:14) ca vor fi binecuvintati si vor ” avea drept la pomul vietii” doar cei care ” tin poruncile ” date de Dumnezeu.

Ce spun azi elitele sataniste ale lumii prin Harari Yuval : ” am ajuns sa fim dumnezei”!
Asadar omul modern a ajuns astazi sa traiasca cu minciuna, ca viata si sanatatea lui depind de cunostintele transmise de Satan si demonii lui catre omenire ( Cartea lui Enoh), si ca aceste cuceriri ale tehnologiei ii aduc sanatatea si in curand nemurirea, desi de fapt nu are si nu va atinge nici una nici alta.

Cei doi pomi din Eden, indica alegerea omul : fie depinzi de Dumnezeu si ce iti ofera El, fie depinzi de Satan si ce iti ofera el. Iar aceasta ultima generatie de oameni, vedem bine ce pom, ce oferta a ales.

Ce inseamna sa cunosti binele si raul?

„Iată, îţi pun azi înainte viaţa şi binelemoartea şi răul.”( Deuteronom 30:15)

„să umbli pe căile Lui şi
să păzeşti poruncile Lui, legile Lui şi rânduielile Lui,
ca să trăieşti( Deuteronom 30:16)

Asadar a depinde de Dumnezeu inseamna sa respecti tot ce El ne-a spus sa facem ca sa traim asa cum vrut El dupa setul Lui de valori.
Satan in Eden i-a spus Evei ca omul poate trai FARA sa respecte regulile si caile Domnului, si ca isi poate crea el propriile cai, legi si randuieli , asta insemnand ” a fi ca Dumnezeu”.
Unde a ajuns omenirea acum la finalul existentei ei?
Traieste dupa cai, reguli si randuieli nemernice, criminale, care au distrus-o moral, i-au distrus sanatatea, pacea, linistea, si zilnic omenirea adauga noi cai, legi si randuieli ce o scufunda in abisul haosului, autodistrugerii si mortii ( lgbtq, falsa stiinta, falsa medicina, falsa mancare, falsa educatie, si falsele religii in care omul , devenit asa cum a spus Satan, ” ca dumnezeu” , adica omul ajuns sa fie dupa chipul si asemanarea lui Satan, isi stabileste el, din mers, regulile si legilè care l-au adus in pragul distrugerii, nemaiavand nimic in el, din ce a pus la Creatie, Dumnezeu in om).

Omul a fost creat sa traiasca simplu in natura si in dependenta de Creatorul lui, nu intr-o lume plina de tehnologie, spitale, scoli, culte religioase, asa ca omul modern isi desavarseste pe zi ce trece alegerea lui pentru Satan, mancand zilnic din inselatorul pom al cunoasterii falsului bine si al raului.

Iar glasul Domnului Dumnezeu rasuna ca un tunet in urechile celor care Il aud spunand

„Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. „( Deuteronom 30:19)

Pentru ca , toti cei care sunt agatati si in dependenta de tot ce a creat omul la indemnul lui Satan in lume, toti cei care zilnic continua sa manance din pomul cunostintei binelui si raului, au o singura si iminenta destinatie : moartea si blestemul.

Traim ultimile zile inaintea distrugerii pomului cunostintei bineĺui si raului si a celor care se hranesc din el.
Judecata este gata.
Alegerile au fost facute.
Nimic din ceea ce este facut de mana omului nu va ramane in fiinta, secular sau religios.
Fiul Lui Dumnezeu revine si va aduce cu El atat Mania Tatalui cat si salvarea celor care au ales sa faca tot ce pot ei sa se separe de ce a creat lumea asta, secular si religios.

Iulian Urban